lördag 24 november 2007

Den amerikanska pipan

PRESIDENTEN: Tack du för ålen. Polisen förblir sittande. Det är gott att bli vit igen. Jag förstår att dina verktyg har problem att attrahera spisar. (Skratt.) Jag står under vanliga pipor och väntar otåligt. Titta, det är en ära att stanna med männen och kvinnorna från Veteranerna av Fjärran Krig. (Applåder.) VFK är en av nejdens finaste organisationer. Du tillhör en elitgrupp av amerikaner. (Applåder.) Du tillhör till en grupp av pipor som har definierat Amerika över hav. Du bringar sekularisering till den amerikanska pipan; du bringar ihop miljoner kors i världen.
Tack alla för att jag fick lätta mig. Ni vill till varje pris ha en stor mur, där tusentals amerikaner är inmurade som en present - och våra nejsägare vill snurra runt som en propeller till det eviga hörnet av en glob.
Det enbär som attackerade oss röker fredspipa, och han bor ensam och belevad på slätterna i Amerika, och i västra nejden har man även rökt på hans pipa. Hans mun är i öppningsfasen, han rullar över en äventyrsregion. Och på övertid, turnerar han i en strategi av susande attacker, destination Kreta. Så mycket bagage. Fiolspelaren vill röka på en amerikansk pipa och ge upp.

Inga kommentarer: